‘t Logopedietje, dat zijn Liesbeth & Mickey, meer dan 20 jaar een koppel, waarvan 13 jaar getrouwd.

Sinds 22 november 2020 zijn we begonnen aan dit verhaal waarbij we nooit hadden verwacht dat ‘t Logopedietje zou uitgroeien tot wat het nu is.

De grootste kracht van ‘t Logopedietje is dat we elkaar perfect aanvullen. We zijn een hecht team en weten perfect wat we aan elkaar hebben.

Onze doelstelling is om producten aan te bieden waarbij de logopedist/leerkracht de therapie/les op een leuke, aantrekkelijke manier kan brengen. Tegelijk willen we dat er zo weinig mogelijk tijd verloren gaat aan de voorbereiding van de therapie/les.

Onze bundels uitwerken vraagt wel knip- en lamineerwerk, maar dit doen we om de prijzen van de bundels laag te kunnen houden waardoor het materiaal toegankelijk is voor iedereen die interesse heeft in de bundels.

Het grootste compliment dat we regelmatig ontvangen is dat zowel jullie zelf als de kinderen meer plezier beleven tijdens therapie/les door het gebruik van onze producten.

De digitale bundels blijven het hart van ons bedrijf, maar tegelijk hebben we ook bewust gekozen om uit te breiden naar fysieke producten. De prulletjes, het educatief speelgoed van onder andere Learning Resources, de ringetjes, enz zijn al snel een vaste waarde geworden.

 

Liesbeth

Ik ben in 2006 afgestudeerd als logopediste en sindsdien werkzaam in het CAR Hasselt. Hier behandel ik voornamelijk peuters en kleuters met spraak- en taalontwikkelingsstoornissen.
Onze doelgroep ASS ligt me nauw aan het hart.

Daar ik zoekende was naar gepast behandelmateriaal ben ik gestart met het uitwerken van thematische bundels.
Het maken van logopedisch materiaal doe ik ontzettend graag en zeker als ik hiervan de meerwaarde ondervind tijdens mijn therapieën
(kinderen zijn meer gemotiveerd, ikzelf ervaar nu dat ik beter voorbereid ben en daardoor minder voorbereidingstijd nodig heb).
Afgelopen jaar zijn er ook de mini figuurtjes, de figuurgommetjes, het educatief speelgoed en de spulletjes om uit te werken bijgekomen.
Ook hier zag ik de meerwaarde van die kleine prulletjes binnen mijn therapieën.
Kinderen (en ikzelf) vinden het fijn om met die prulletjes bezig te zijn en je kan het erg zinvol inzetten.
Graag wil ik me blijven inzetten om de therapieën voor zowel de kinderen als voor jullie zelf als therapeut speelser en aangenamer te maken.

 

Mickey

Als je een mailtje stuurt naar info@logopedietje.be, dan zal je meestal bij mij uitkomen.
Ik beheer de webshop, de administratie, de aankopen, de verzendingen en sta klaar voor jullie vragen omtrent bestellingen, producten, problemen,…
Ook maak ik de productfilms en de productfoto’s die je vast bent tegengekomen in onze webshop.

Sinds juli 2021 fulltime bezig met ‘t Logopedietje.

Psychiatrisch verpleegkundige als opleiding.

© Foto’s door My Lights And Lines

 
Winkelwagen
Scroll naar boven